12η Διημερίδα: Τεχνολογίες αιχμής στην εκπαιδευτική πράξη

12η Διημερίδα: Τεχνολογίες αιχμής στην εκπαιδευτική πράξη

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΙΧΜΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ

12η ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΑΥΓΟΥΛΕΑ-ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ

Στις 2 και 3 Απριλίου, τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου διοργανώνουν, τη 12η διημερίδα «Τεχνολογίες Αιχμής στην Εκπαιδευτική Πράξη». Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά για 2η συνεχή χρονιά και έχει ως αντικείμενο τη χρήση και αξιοποίηση της τεχνολογίας στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Πρόγραμμα:

Σάββατο 2/409:15-14:30 Κεντρικές Παρουσιάσεις με τη συμμετοχή ξένων και Ελλήνων ομιλητών.

Κυριακή 3/4 – 09:30:14.10 Παρουσιάσεις που αφορούν όλες τις βαθμίδες και πολλές ειδικότητες στις εξής ενότητες: «Δημοτικό», «Ειδική και Συμπεριληπτική Εκπαίδευση», «Μαθηματικά», «Οικονομικά», «Οργάνωση Σχολικών Μονάδων», «Προσχολική Αγωγή», «Φιλολογικά», «Φυσικές Επιστήμες», «Ψηφιακά Εργαλεία Μάθησης», «Gamification in Education», «STREAM & Διαθεματικότητα»  και «International Section».

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην εικόνα

Το αναλυτικό πρόγραμμα για την 11η Διημερίδα: Τεχνολογίες αιχμής στην εκπαιδευτική πράξη μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Στόχοι διημερίδας:

  • Να δοθεί βήμα σε αξιόλογους εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτές που προέρχονται είτε από το δημόσιο είτε από τον ιδιωτικό τομέα, προκειμένου να παρουσιάσουν μέρος της δουλειάς τους και να καταθέσουν τις προτάσεις τους με επιδιωκόμενο αποτέλεσμα τη βελτίωση του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου.
  • Να δοθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες που θα παρακολουθήσουν τις εργασίες της διημερίδας να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που τους παρέχουν οι Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών, να ανταλλάξουν ιδέες και πρακτικές αξιοποίησης των σύγχρονων εκπαιδευτικών εργαλείων και να ενσωματώσουν δημιουργικά τις τεχνολογίες στη διδακτική τους καθημερινότητα.

Κόστος παρακολούθησης

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ

Απαραίτητη η εγγραφή στη διημερίδα

Για τη δήλωση συμμετοχής μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο:

 ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στην περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα στην ηλεκτρονική δήλωση θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο e-mail ganton@avgouleaschool.gr.

Εγγραφή-Παρακολούθηση: 

Εφόσον συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παραπάνω φόρμα δήλωσης συμμετοχής, θα λάβετε λίγες μέρες πριν από τη διημερίδα e-mail με τους συνδέσμους για όλες τις ομιλίες του προγράμματος και οδηγίες για να παρακολουθήσετε όποια παρουσίαση επιθυμείτε. Παρακαλούμε ελέγξτε την ανεπιθύμητη αλληλογραφία στην περίπτωση που δεν έχετε κάποια ειδοποίηση στα εισερχόμενα.

Παροχή βεβαιώσεων

Μετά τη διημερίδα θα σταλούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε ηλεκτρονική μορφή. Για το λόγο αυτό είναι αναγκαία η εγγραφή σας στις εργασίες της Διημερίδας.

 

Η Ομάδα του filologika.gr


Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

Η Ομάδα του filologika.gr

Για περισσότερη ενημέρωση για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση ακολουθήστε μας στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, και διαβάστε παρόμοια προτεινόμενα θέματα της επικαιρότητας ακριβώς από κάτω!

0
Would love your thoughts, please comment.x